Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Servisi

Forklift Yedek Parçası

En küçük istifleme ve taşıma ürünü transpaletten, tonajlı forklifte, en ufak yedek parçalardan civatadan komple forklift motoruna, kuru şaseden dikiz aynasına kadar tüm aradığınız ürünleri tüm markaları Prolift Makina'da bulabileceksiniz.

Forklift servisleri ve tüm forklift kullanıcıları için yedek parça ve aksesuarlara sitemizden taşıma ve istifleme endüstriyel ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Yedek parça personellerimiz teknik detaylara hakim sizlere kolaylıkla ihtiyaçlarınızı çalışanlarımız Her marka ve makinenin en ufak parçalarını size temin edebilmek ve yardımcı olabilmek için eğitilmiş ve tüm teknik sorularınız için profesyonel hizmet sunmaktadır.

Müşteri desteğini en iyi şekilde sunmamız için servis yetkilimiz veya yedek parça departmanımız işinde uzman personelimize makina'nın seri numarası veya FORKLİFT marka ve modelini paylaşmanız yeterli olacaktır.

Depolarımızda bulunan orijinal forklift parçalarını aynı gün sevk yapılmaktadır. Yurt dışı tedarik söz konusu olacaksa teslim sürelerini müşterilerimize belirtmekteyiz.

Kolayca ulaşılır olmamız ve haftanın her gün, forkliftiniz sorunsuz çalışsın diye size yardımcı olacak çözümlerle birlikte ihtiyacınız olduğu her an yanınızdayız.

Forklift Elektrik konektörü

Elektrik konektörü

 

Forkliftte platin kontaklar kullanan birkaç önemli elektrik konektörü dışında, diğer konektörlerin çoğu bakır-çinko alaşımından yapılmıştır. Normal koşullar altında, güvenilirliği garanti edilir, ancak araç uzun süre yüksek sıcaklığa ve yüksek neme maruz kalırsa 1. Engebeli ve öğretilmesi zor olan sert bir ortamda çalışmak, bu eklemlerin gevşeme gibi arızalara yol açması muhtemeldir. Korozyon ve zayıf temas. Garip elektrik arızalarının çoğu da bundan kaynaklanıyor. Bu nedenle, rutin bakım sırasında, forkliftin çeşitli eklenti aksesuarlarını düzenli olarak kontrol edin.

Forklift fren diski

Forklift fren diski (fren diski)

 

Forklift fren diskleri ve fren pabuçları birbirine sürtünür, fren pabuçları aşınır ve fren diskleri de belirli bir ölçüde aşınır. Bu sebep çok açıktır, ancak birçok kişi sadece forklift bakım diski yaparken ayakkabıları değiştirmeye dikkat eder, ancak genellikle fren diskini değiştirmeyi ihmal eder. Fren diskinin aşırı aşınmasının sonuçları çok ciddidir. Genel olarak, fren pabucu, fren pabucu 2-3 kez değiştirildikten sonra da değiştirilmelidir.

forklift jeneratör rulmanları

forklift jeneratör rulmanlar

 

Birçok tamirci artık "taşıyıcı" olarak adlandırılıyor, yani sadece parçaları değiştirecek ve forklift parçalarını tamir etmeyecekler. Aslında, bazı forklift parçaları yönetmeliklere göre korunduğu sürece, ömürleri büyük ölçüde uzatılabilir. Forklift jeneratörleri bunlardan biridir. Genel olarak, forklift 9000-12.000 saat sürüldüğünde jeneratör elden geçirilmelidir. Ayrıca su pompası, servo direksiyon pompası ve klima kompresörünün yatakları da düzenli olarak kontrol edilmelidir.

Forkliftlerde kullanılan yağlar

Forkliftlerde kullanılan yağlar

 

Çeşitli yağlar, hidrolik yağlar, motor yağları, hidrolik şanzıman yağları (şanzıman yağları, şanzıman yağları), dişli yağları, fren yağları, antifriz sıvıları, vb. Araç çalışması için gerekli olan motor yağları genellikle araç kullanımına göre kullanılır 250 civarında değiştirin -1000 saat veya 3 ay, genellikle alt çizginin üzerinde olduğundan emin olmak için motor yağı miktarını kontrol edin; fren yağının yaklaşık 10.000 saatte değiştirilmesi önerilir; antifriz genellikle yaklaşık 2 yıl veya 10.000 saat içinde yapılır Değiştirme, genellikle sıvı seviyesini gözlemleyin, alt sınırdan düşükse, zamanında doldurulmalıdır; şanzıman yağı yaklaşık 6000-12000 saat içinde değiştirilir; hidrolik yağı ve dişli yağı yaklaşık 9000-12000 saat içinde değiştirilir.

Telif Hakkı © 2024 Forklift Servisi İstanbul. Tüm Hakları Saklıdır. web tasarım DLINE